Viktkoll 4+5

Vikt 105,6 ( -11,1 kg )

Insåg att jag inte skrivit förra veckans koll.. vägde då 104,7, men har nu gått upp ett kilo igen.. Pratade med obesitas mottagningen och de trodde det kunde bero på kommande mens, eller det faktum att jag typ jämt är förstoppad.. Men sen sa de att sånt här kan hända och det bästa vore helt enkelt att inte väga sig så ofta.. så nu ska jag följa hennes råd att bara väga mig 1 ggn/ månad...
Får vi se om det hjälper!

Jobb

Det går jättebra att jobba. Är lite trött bara, men det är nog mycket för att man vant sig med att vara hemma. Det är ju trots allt 4 veckor.. Tiden har gått så himla fort.. kan knappt fatta det!

Börja jobba imorgon!

.. lite pirrigt, men kul! Har ju varit borta 4 veckor ( är det redan så länge?? ) men det jag är mest pirrig inför är maten, att hinna äta alla mina mål.. som ni redan läst har jag fuskat lite och redan ätit lite purée, så den förändringen är inte aktuell, tack och lov. Men jag har köpt lite puréer och soppor att ta till i fall att, man vet ju inte vad som serveras på jobbet.. hittills har jag inte provat t.ex. pasta, som jag hört ska vara lite knöligt, eftersom det lätt blir degigt och som en klump i magen. Och jag tänker inte prova 1:a ggn på jobbet, det är ju lite svårt att gå och lägga sig där om jag skulle dumpa.

Skriver mer om hur det var imorgon eller så... ska ju väga mig imorgon oxå!

Viktkoll 3

Vikt: 105,6 kg ( -11,1 kg )

Idag har jag tvättat ( har börjat bära så jag kan bära tvättsäckarna nu ) och imorgon ska jag städa. Känns skönt att göra lite nytta!

Påsk

Jaha... så var det påsk. Hittills har det inte varit några problem, eftersom jag inte varit någonstans. Eller... jag var ju hos mamma i torsdags och då smakade jag en köttbulle och lite choklad...Och imorgon ska jag till svärföräldrarna, smakar nog nåt litet där oxå! Har börjat prova att äta lite allt möjligt faktiskt.. Igår blev det varmkov ( utan bröd, men med ketchup och senap ) det gick jättebra! Idag blev det köttfärs, gräddfil och ketchup när familjen åt tacos, det gick oxå jättebra! Blev väldigt mätt bara!
Jag är väl lite dålig på att följa vad läkarna sagt, men jag känner ju min kropp och känner om det inte går bra, och det gör det ju!

Viktkoll 2

Vikt 109,7 kg ( -6,7 kg )

Känns fortfarande bra! Pratade med obesitasmottagningen idag. De sa att jag väljer ju själv, de kan inte tvinga mig till nåt, men rekomenderar att jag fortsätter med soppa hela perioden för att alla kanter där de sytt ihop min nya magsäck ska få läka.. jaja... det är väl bara att bita ihop och köra på, kanske fuskar nån gång, men inte permanent.
Nu ska jag ringa min lillasyster och se var hon är, hon skulle komma hit idag!

bättre

Jag mår mycket bättre, eller jag har ju mått bra hela tiden, men känner mig riktigt bra nu! Har inte ont alls, inga problem med maten heller... Bara det att jag är trött på sopporna. Idag testade jag att spä ut en barnmatsburk ( biffstroganoff, från 6 mån ) och det var kanon! Bättre än soppa. Har faktiskt ringt till obesitasmottagningen och bett dem ringa mig, ska fråga om jag kan få börja äta puré. I Uppsala har de tydligen ingen sopperiod alls, utan börjar direkt med puré, så jag kanske kan få börja med det nu eftersom jag mår så pass bra! *hoppas*

Imorgon är det vägningsdag.. ska bli lite spännande!

trött..

..igen!

Igår städade hemma, och körde slut på mig själv. Dessutom testade jag att göra soppa på potatis, falukorv, senap och mjölk.. blev inte förskräckligt, men inte särskilt gott heller, däremot blev jag helt slut efter och fick lägga mig och sova en stund!

Idag har jag tagit bort stygnen, destriktssköterskan satte tejp på och nya plåster som jag skulle ha "några dagar". Undrar hur länge det är?!
Efter stygnen var borta mötte jag upp min syster och systerdotter och gick med dem i affärer, sedan hem och åt lunch, sen gick vi till lekparken på eftermiddagen, så nu är jag trött! Blir ta det lugnt i soffan resten av kvällen!

hicka

Idag har jag till och från haft hicka, vilket kan vara frustrerande i vanliga fall, men just nu varit rent förskräckligt! Det gör ont att hicka!!!
Men men, hoppas det gått över nu!
I övrigt har jag inte gjort mycket. Försökte göra avocadosoppa, men hade bara köttbuljong hemma, och det var riktigt äckligt i! Ska vara grönsaksbuljong!! Har köpt det så jag ska prova göra soppan igen imorgon!

RSS 2.0