Viktkoll 7

återigen... jag VET att de inte tyckte att jag skulle väga mig, men nu har det gått 2 veckor, och jag kunde bara inte låta bli!!

Vikt_98,6 kg ( -18,1 kg )

YEY äntligen under 100... hade som mål inne i mitt lilla huvud att jag skulle vara där innan bröllopet jag ska på i juni, men nu är jag alltså redan där.. 3 veckor innan utsatt tid! GLAD!!

trodde jag skulle vara bra på det här..

.. men att blogga är nog inte riktigt min grej, trots allt.. jag skriver det som händer, och det kommer jag fortsätta med, men det kommer aldrig bli så att jag skriver varje dag. Har för tråkigt liv för det :)

Har varit på mitt första återbesök i veckan. Det gick bra! Pratade med sköterskan om hur allt går och hon verkade hålla med om att det går bra! Såren har läkt fint och jag har gått ner 15 kg.. det enda hon ville var att jag skulle slänga vågen! Haha!

Viktkoll 6

102,2 kg ( -14,5 )
... jag vet att jag inte skulle, men när jag igår pensionerade de jeans jag brukar ha på jobbet eftersom jag inte kunde ta ett steg utan att tappa dem, var jag tvungen att se om nåt hänt på vågen oxå.. Köpte 2 par nya byxor ( ellos, REA ).. båda med dragsko i midjan och i stl 48, trodde de skulle vara lite små, men i alla fall ena paret sitter perfekt, det andra har jag inte provat än, hoppas de sitter lika bra!

RSS 2.0